Διασχίστε την Πελοπόννησο ... χωρίς στρες

 

Η διαδρομή εκτείνεται από βορρά προς νότο μέσω της Πελοποννήσου και αποτελεί μέρος της διαδρομής Ε4 που εκτείνεται από τη νότια Πορτογαλία μέχρι την Κύπρο.
Αυτός ο οδηγός έχει ένα βασικό σκοπό, να σας επιτρέψει να απολαύσετε την πεζοπορία 260 χιλιόμετρων μέσω της Πελοποννήσου, χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα ώρες αναζητώντας την διαδρομή. Έτσι θα επιτύχετε τον στόχο σας χωρίς την ταλαιπωρία του ψαξίματος του μονοπατιού.
 

Η συντήρηση και η σήμανση των μονοπατιών γίνεται αποκλειστικά με εθελοντική εργασία. Η χρηματοδότηση προέρχεται από ιδιωτικές χορηγίες. 

Όλα τα καταχωρημένα καταλύματα είναι επιλεγμένες οικογενειακές επιχειρήσεις και χορηγοί του Ε4-Πελοποννήσου. Υπάρχουν επίσης κάποια άλλα καταλύματα στις επιμέρες διαδρομές, αλλά αυτά δεν αναφέρονται σκόπιμα. Λαμβάνοντας υπόψη τα καταλύματα που αναφέρονται παρακάτω, υποστηρίζετε τη συντήρηση του E4-Πελοποννήσου. Μπορείτε να βρείτε αυτήν την σήμανση, στο αντίστοιχο κατάλυμα:

 

Σημαντικό:


Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τουλάχιστον 2-3 ημέρες εκ των προτέρων με το E4-Etap-Hotel και να κάνετε την κράτησή σας τουλάχιστον προφορικά, αν θέλετε να μείνετε εκεί!